True Delight™ Workshop

TRUE DELIGHT™ – Natuur, verenigd met wetenschap

 • Eenvoudige formules

  actieve ingrediënten, eenvoudige samenstelling, geen bindmiddelen

 • Natuurlijke samenstelling

  samengesteld uit eenvoudige ingrediënten en basismaterialen, bloemenwater, plantaardige oliën en boter, bijenwas, suiker, etherische oliën, …

 • Innovatieve Creaties

  de waterfase van de emulsies is het zuiverste bloemenwater (Hydrol)

 • Elegante en originele verpakking

  milieubewust, economisch en praktisch

 • „Nature & Progrès“ kwalificatie

  De garantie voor zuiverheid en uitstekende kwaliteit.

Natuurlijke cosmetica – de bron van schoonheid

In deze cursus verwerf je kennis en vaardigheden in de wereld van True Delight™ en natuurlijke cosmetica. Als schoonheidsspecialiste profiteren u en uw klanten evenveel van de massa interessante en bijzonder huidvriendelijke toepassingen en producten.

Inhoud van de training :

U zult de True Delight ™ -producten en hun toepassing tijdens de training leren kennen. Een echte luxe cosmetische ervaring in uw salon! Deze producten zijn niet alleen probleemoplossend, maar bieden ook uitzonderlijke verwennerij, zijn elegant, hebben een hoog gehalte aan actieve ingrediënten en bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, zuiverheid en kwaliteit zijn gegarandeerd.

De productfamilie bestaat uit vier lijnen, samengesteld voor de meest typische huidproblemen. Vochtinbrengend, vermindering van talgproductie, verwijderen van pigmentatie en verminderen van rimpels. Naast de salonproducten bieden we ook producten aan voor verkoop aan klanten en geven we u ook marketingideeën en -tricks voor de toepassing. Verhoog uw omzet met deze productlijn!

Uw certificering:

Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een certificaat “Master of True Delight”.

Duur:   1 Dag (8 uur.)