COSMIX & 6 in 1 Electric Cosmetics Workshop

Op maat gemaakte schoonheid

In deze cursus leert u kennis en vaardigheden op het gebied van celvernieuwing en het versterken van de huidbarrière met COSMIX™. Verder leert u het toestel 6 in 1 in te zetten op zoveel mogelijke manieren. Als schoonheidsspecialist profiteren u en uw klanten evenveel van de vele interessante en bijzonder huidvriendelijke toepassingen.

Inhoud van de cursus:

COSMIX™ – we zijn allemaal speciaal en onze huid is uniek, van tijd tot tijd zijn onze cosmetische behoeften en verwachtingen anders. We weten dat onze huid leeft, voortdurend verandert en in wisselwerking staat met de omgeving, het klimaat, de levensstijl, de kwaliteit van de slaap, de kwaliteit van onze eetgewoonten, onze zenuwen, emoties en vele, vele andere aspecten hebben een effect op het uiterlijk van de huid.

We zijn hier weer met iets nieuws, een uniek stuk. De CosMix-productlijn van PANDHY’S ™ is volledig nieuw in zijn benadering. Ze is in de schoonheidsverzorging tegen alle conventies die tegengesteld zijn.

In de cursus leert u meer over de producten, leert u tips en trucs over hoe u de schoonheid van elke klant in uw salon kunt afstemmen, alsof u in een cosmeticalaboratorium bent. We presenteren u de Inka-actieve ingrediënten en basisproducten. De cursus biedt theoretische en praktische kennis.

Geeft de mogelijkheid om reeds  de volgende dag een unieke behandeling voor te stellen aan uw klanten,  met de magie van de Inca’s.

 De deelnemers werken op elkaar en leren de huiddiagnose van onze trainers!

Uw Certificaat:

Na het volgen van de cursus behaalt u, het Certificaat:  „Master of COSMIX™”.

Duur:   1 Dag (8 uur.)

Datum

België: maandag 9 maart 2020 (10.00u-17.00u)

Nederland: dinsdag 10 maart 2020 (10.00u-17.00u)