Spa behandelingen

Verzorgende producten van Pandhy’s™

Vandaag willen steeds meer klanten producten die hun huid niet belasten, maar die haar functie versterken. De filosofie van Pandhy’s™ bestaat erin de huidige kennis te combineren met de rijkdom van de natuur. De producten van Pandhy’s ™ bevatten geen kunstmatige kleurmiddelen of parfums. De conserveringsmiddelen zijn puur plantaardig.
Pandhy’s™ verzorgproducten voor thuis bevatten zuivere, hoogkwalitatieve etherische oliën. De efficiëntie van de producten wordt versterkt door de op elkaar afgestemde werkingen van de ingrediënten. De toegepaste aromatherapie versterkt de autoregulerende capaciteit van de huid en ondersteunt zo haar eigen functiemechanisme. De producten van PANDHY’S™ bevatten geen parabenen en voldoen aan de internationale normen – Safe Cosmetic (veilige cosmetica). Onze producten worden niet getest op dieren.

 

PANDHY’S™ SIGMALINE WASHING FOAM

Indien uw huid voorzien was van een gebruiksaanwijzing, dat zou het eerste punt ongetwijfeld luiden: “Wassen met een milde reiniger.”
SigmaLine Washing Foam van PANDHY’S™ is een formule die geen
Natriumlaurylethersulfaat bevat en die suikertenside gebruikt als surfactant (een stof die de oppervlaktespanning van water verlaagt), waardoor een goed reinigingsproduct
verkregen wordt. Onze nieuwe formule is een luxueuze, luchtige wasschuim, dat u een waanzinnig decadent douche-experiment zal bezorgen. Het verwijdert op een zachtaardige manier het vuil, de vervuilende deeltjes en de dode huidcellen zonder de huid te ontdoen van haar belangrijke vetten. Ons product is zacht en veroorzaakt geen allergieën. Met een pH van 6,2 - een ietwat zure oplossing - is dit het beste voor uw huid.
Deze formule bevat geen parabenen, kunstmatige kleurmiddelen of parfums.
Het is een veilig product voor de hele familie en kan gebruikt worden van kop tot teen. Het bezorgt u een zachte, gehydrateerde en gezonde huid.

Sinds kort koos Pandhy’s ervoor om Colloïdaal Zilver toe te voegen aan de crèmes en Lotions, nl: ACV, Rathany, SweetCare, Lyli SkinSoftener en HydroBase.
Colloïdaal Zilver(ook wel Zilverwater (CZ)) is een natuurlijk en krachtig antibiotica. Colloïdale Zilvertoepassingen beschermen uw immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten!

 


PANDHY’S™ ACV Cure Lotion

Appelazijn bevat azijnzuur, ionen-fuctynic lactisch en propaanzuur welke compleet veilig en natuurlijk zijn, en hebben een uiterst intensief antiseptisch en antibiotisch effect dat samen gaat met een adstringerend effect . Dit is zeer gunstig direct na een epilatie om een bacteriële besmetting te vermijden. Alsook een ideaal aftershave product. Dezelfde kenmerken maken dit product tot een zeer nuttig product voor thuisgebruik. Door het regelmatig aanbrengen van de Lotion verminderen huidproblemen (ontstekingen, acne, roodheid,…) wat resulteert in een mooie, gezonde huid. Ook het helend effect van azijnzuur helpt bij de behandeling van psoriasis, eczema of gelijk welke andere vorm van huidallergie die gepaard gaat met jeuk.
Dagelijks gebruik aanbevolen.

 

 

 

PANDHY’S™ RATHANY  Calming & Hydrationg Lotion

Deze lotion bestaat uit verschillende kalmerende en verzachtende ingrediënten. Het heeft een lichte textuur en is niet comedogeen. Het bevat een hoge dosis van het natuurlijke extract van de Krameria triandra plant (Rathania), daarom aangenaam verzachtend en beschermend (spf15) voor de meest gevoelige huid en zeer efficiënt op alle lichaamsdelen met inbegrip van het gezicht. Krameria triandra wordt gekenmerkt door zijn zachte maar zeer intensief ontstekingswerend effect, versterkt het afweersysteem van ons organisme en is bacteriedodend en werkt wondhelend. Verder bevat deze transdermale lotion druivenpitextract, vitamine E (antioxidanten) - welke het verouderingsproces tegengaan - en Menthol.
Dit product vervangt geen zonbeschermend product.
Dagelijks gebruik aanbevolen.

 

PANDHY’S™ SweetCare  Face & Body crème

SweetCare is een crème gemaakt op basis van glucose. Gebruik makend van alle voordelen van het diep hydraterend effect van glucose.
Glucose laat alle andere actieve ingrediënten van het product, zoals vitamine E, druivenpitextract (antioxidanten) panthenol en kamille dieper doordringen.
Deze crème is een ideale anti-aging crème voor lichaam en gelaat , maar zeker niet vergeten voor handen en décolleté.
Het is niet alleen heel licht en voedend, maar ook zoet! Alhoewel niet eetbaar!
Dagelijks gebruik aanbevolen.

 

 

PANDHY’S HydroBase

Lichte, snel absorberende crème met een diep hydraterend en liftend effect. Deze eigenschap is te danken aan de aanwezigheid van ureum. Het vult op een spectaculaire manier de bovenste huidlagen met vocht en geeft de droge huid een goed gehydrateerd gevoel. Een perfecte basis voor make-up en als dagcrème voor een zeer jonge huid.

 

 

 

 

PANDHY’S Lyli Skin Softener Crème

Deze “Skin softener crème” is ontwikkeld en geformuleerd om de bovenste en middelste lagen van de huid te deblokkeren, hierdoor wordt de bloedcirculatie bevorderd.
De aanwezigheid van  lactaatzuur zorgt voor een snellere verwijdering van de dode huidcellen, de bevordering van de celactiviteit en een verbeterde hydratatie.  Zoete venkelolie verstevigt de huid en spiertonus en steranijs stimuleert de doorbloeding, zuivert en werkt ontspannend. De Lyli Skin Softener Crème is verrijkt met het verzachtende complex van olijven, avocado en kokosolie.
Aanbevolen voor de dikke, vale of onreine huid, rokershuid. Ook te gebruiken voor ruwe handen, ellebogen of hielen.
Dagelijks gebruik in combinatie met ACV, Rathany of SweetCare of als lichte peeling voor de gevoelige huid.
Vraag raad aan uw schoonheidsspecialiste!

 

 

PANDHY’S™ Pure Flower Waters

De bloemenwaters zijn van  gedistilleerde stoom van vers geplukte plantenmaterialen die tijdens het hoogseizoen van de plant worden geoogst.  Hierdoor worden allergische reacties  haast uitgesloten voor mensen die allergische reageren op bijzondere essentiële olie in hun originele vorm. De kracht van deze waters daarentegen is enorm!

Rose Flower Water

 

 

 

 

(Rosa Damascena)
Het natuurlijk Rose Water is een zacht reinigend en tonifiërend product. Het helpt de pH te balanceren, stimuleert het regeneratieproces en heeft een kalmerend effect op acne en zonnebrand. Ideale verlichting voor mensen met opvliegers, directe roodheid  of couperose.
De voordelen van Rose Water op emotionele verwerking worden toegewezen aan de milde kalmerende en antidepressieve eigenschappen.
Het is een compleet natuurlijk product dat kan aangebracht worden op zowel huid als haar. Te gebruiken als tonic voor de ACV, Rathany, SweetCare, Lyli Skin Softener, of zelfs over make-up om te fixeren of te verfrissen.

 

 

 

Lavender Flower Water 

 

 

Lavendula Vera

 

Het natuurlijk Lavendelwater is  een krachtig energetisch tonicum. Het voorkomt huiddroogte en geeft een frisse look aan het gelaat.
Lavendel heeft een ontsmettende en kalmerende werking, werkt verzachtend en bacteriedodend. Lavendel heeft een brede werking en is te gebruiken voor o.a acne, ontstekingen, wonden, winterhanden, psoriasis,…
Puur te gebruiken of in combinatie met elke Pandhy’s Crème om nog meer voordeel te halen uit beide producten.

 

 

 

 

 

PANDHY’S HydraRoseMist

Hyaluronzuur molecule heeft een grote waterbindende capaciteit. Eén enkele
molecule kan 1000 watermolecules binden: het trekt en bindt vochtigheid aan.
Wegens deze eigenschap wordt het vochtgehalte van de huid verbeterd, het
verhindert uitdroging en vorming van rimpels en verfijnt gezichtscontouren. Onze huid
zal jonger lijken, strak en bestand tegen invloeden.
De toepassing van hyaluronzuur reguleert de vochtbalans van het huidoppervlak en
resulteert in een jonge frisse huid.

HydraRoseMist is het supplementaire thuisproduct van de Pandhy’s HyaSolAquaBind Anti-Aging Sugaring™ Behandeling! Vraag meer inlichtingen in uw instituut.

We voegen Hyaluronzuur toe aan rozenwater om een diepe hydraterende eigenschap van rozenwater te combineren met de waterbindende capaciteit van hyaluronzuur om zo de meest jeugdige textuur te toveren in extreme omstandigheden.
Het is aanbevolen om dagelijks het gelaat en decolleté te hydrateren na de dagcrème!
PANDHY’S™ HydraRoseMist is ook uitstekend om PANDHY’S™Mineral Make-up
te fixeren. Door te verstuiven over de net aangebrachte make-up, versterk je het
natuurlijk effect.


PANDHY’S™ MIRACULUM  Essential Oils

 

Dit is een uniek mengsel van zuivere, natuurlijke essentiële oliën met zeer uiteenlopende eigenschappen!
Het is magisch hoe het roodheid elimineert, ontstekingen vermindert (acne, ingroeiend haar, ontharing van gevoelige plaatsten zoals bovenlip of bikinilijn) en schimmelwerend werkt.  Door de combinatie van jojoba olie, lavendel en tea-tree is dit product een “must have” in ieder gezin.  Zo biedt het bv. verzachting bij koortsblaasjes en zorgt er in sommige gevallen zelfs voor dat er geen break out komt. Kan ook preventief worden aangebracht. Verlicht jeuk bij beten. Verder vormt het een behandeling bij eczeem, psoriasis, wintervoeten, schimmelnagels,…


PANDHY’S™ Skin Renew Remedy Essential Oil Mix

Al de ingrediënten van deze oliemix zijn zowel rejuvenators als cellulites killers!
Vandaar dat het ook in ons Anti-aging en Anti-Cellulitis programma zeer actief aanwezig is. Vraag naar de behandeling in uw instituut!

Deze olie vormt een weldaad voor de huid, werkt celvernieuwend waardoor de huid zijn jeugdigheid en frisheid terugkrijgt. De zoete venkelolie zorgt voor de versteviging van de spiertonus en detoxifieert.  Cypres olie en oranjebloesem zijn aangewezen bij couperose, spataders, zware benen en het vocht vast houden.
Nooit puur gebruiken, maar altijd in combinatie met een Pandhy’s™ product. ACV, Rathany, SweetCare

PANDHY’S™ SparomaMineral Massage&BathSalt

Mineraal zout uit het Pannonmeer gemengd met pure, natuurlijke essentiële oliën van hoge kwaliteit!
Een massage met Pandhy’s™ Minerale zouten is een fantastische Spabehandeling, zowel in het instituut als thuis. Het is een uitstekende manier om het volledige lichaam te exfoliëren. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd en wordt de circulatie verbeterd. Het voorkomt ingroeiend haar.  Meng een kleine hoeveelheid zout met PANDHY’S™ SigmaLine Washing Foam om de scrub gemakkelijker uit te voeren en de waardevolle zouten niet onnodig verloren te laten gaan. Voer de scrub uit en spoel af met lauw water.
Voeg SPAROMA Mineral Massage & Bath Salt toe aan het badwater om te detoxifiëren en te relaxeren. Het tonifieert, geeft spankracht en revitaliseert de huid! Voedt de droge en jeukende huid.
Breng na de peelingmassage of het bad een dunne laag PANDHY’S™ ACV Cure Lotion of PANDHY’S™  Rathany Lotion of SweetCare aan.
Vermijd zoutpeelings en massages de dag voor, op de dag zelf en binnen 24 uur na een Suikerontharing!


PANDHY’S™ Georgikon Wellness & Healing Mud

De Georgikonmodder wordt al meer dan honderd jaar gebruikt op zowel medisch, fysisch als cosmetisch vlak.
Het heeft een enorme waterbindende eigenschap en een hitte bewarend vermogen.
Het verhoogt de immuniteit van ons organisme. Door het sterk helend vermogen van dit product komt het haast voor in elke instituutbehandeling en kan het een aanvulling zijn bij de thuisbehandeling van bepaalde huidproblemen.
Aan te brengen op een droge, best geëxfolieerde huid met Sparoma Mineral Salt. Afdekken met plastic folie en gedurende 20 à 30 min laten inwerken. Afspoelen met lauw water en nabehandelen met ACV, Rathany, SweetCare.
Aan de modder kunnen afhankelijk van het huidprobleem Miraculum of SkinRenew Remedy Oil worden toegevoegd.
Vraag om meer inlichtingen aan uw schoonheidsspecialiste.

PANDHY’S™SafeSun

PANDHY’S™ SafeSun bevat DHA. DHA is een kleurloze suiker die reacties aangaat
met de dode huidcellen van de hoornlaag. Door de reactie tussen de suiker en de dode huicellen ontstaat er een kleurverandering. Deze verandering blijft meestal vijf tot zeven dagen aanhouden na het eerste gebruik. Dagelijks verliezen we miljoenen dode huidcellen. Eigenlijk heeft u elke 35 tot 45 dagen een volledig nieuwe epidermis. Dit is de reden waarom zelfbruiners geleidelijk aan vervagen: wanneer de dode huidcellen verwijderd worden, verdwijnt eveneens uw tint. Om de tint te behouden, wordt er aanbevolen dat de zelfbruiner om de drie dagen opnieuw wordt aangebracht.
De huid peelen met Pandhy’s™  Sparoma Mineral Salt voor het eerste gebruik zorgt
voor een langer behoud van uw kleur.

 Safesun1

Lotion voor de dagelijkse verzorging van het gelaat en het lichaam. Bij regelmatig
gebruik geeft dit lotion, naast een gehydrateerde en gevoede huid, een natuurlijke en lichte tint. Na gebruik uw handen goed wassen. Vermijd contact met de ogen. Biedt geen
bescherming tegen zonnestralen!

Safesun3

Een natuurlijke zelfbruiner voor gelaat en lichaam die geen vlekken maakt. Voor een
egale, stralende lichte tot medium tint. Hoe vaker u het product aanbrengt, hoe dieper uw tint wordt. Dit lotion is vetvrij en verrijkt met ingrediënten die de huid
voeden en hydrateren. Breng deze egaal en in dunne laagjes aan.
Na gebruik uw handen goed wassen.
Vermijd contact met de ogen. Biedt geen bescherming tegen zonnestralen!

Safesun5

Een natuurlijke zelfbruiner voor gelaat en lichaam die geen vlekken maakt. Voor een
egale, stralende medium tot donkere tint. Hoe vaker u het product aanbrengt, hoe dieper uw tint wordt. Dit lotion is vetvrij en verrijkt met ingrediënten die de huid voeden en hydrateren. Breng deze egaal en in dunne laagjes aan. Na gebruik uw handen goed wassen.
Vermijd contact met de ogen. Biedt geen bescherming tegen zonnestralen!

Heeft u interesse in dit product en wilt u weten waar u dit product kan kopen?
Vind een instituut bij u in de buurt

Afbeeldingen