Onze producten

PANDHY’S™ Suikerproduct

 De suikerpasta van PANDHY’S™ is een innovatief product , het Sweet & Easy Systeem heeft een internationaal patent.

We werken met 6 verschillende suikerproducten:

3 suikerpasta’s en 1 suikergel gebruiken we om te ontharen (depilatie). Deze bestaan uitsluitend uit fructose, glucose en water (handsuiker, stripsuiker).

2 suikergels bestaande uit glucose en water werden ontwikkeld voor de gezichts- en lichaamsbehandeling:

PANDHY’S™ SkinRenew CoffeinMassage Sugar bevat 2% zuivere cafeïne. De pH-waarde is huidneutraal.

PANDHY’S suikerpasta Normal  en PANDHY’S™  suikerpasta Mediterranean hebben een vaste consistentie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan te brengen bij hogere kamertemperaturen of bij een hogere luchtvochtigheid.

PANDHY'S™ Ultra Soft is de meest flexibele van de drie handsuikers en wordt gebruikt om te vermengen of bij de aanwezigheid van zeer veel dode huidcellen.

PANDHY'S Sweet & Easy Gel

Deze elastische suikergel, gecombineerd met elastische strips, laat ook een ontharing toe met de richting van de haargroei. Indien de patiënt zeer veel beharing heeft of zeer kleinzerig is, is het zinvol de haartjes met FlexEpilstrips te verwijderen. Voor een perfect resultaat, kan afgewerkt worden met de handtechniek.

U kunt voortaan alle andere ontharingsmethodes zonder aarzeling achterwege laten, aangezien Pandhy's™ alle mogelijkheden geeft om  afhankelijk van uw huidtype en uw haarstructuur de perfecte keuze te maken.

 


 

 

 

PANDHY’S™ thuisverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om de problemen van ingroeiende haren te elimineren, en het ongemak van een geïnfecteerde huid te verlichten. Het verbetert de huidstructuur en geeft een aangenaam gevoel.

Heeft u interesse in dit product en wilt u weten waar u dit product kan kopen?
Vind een instituut bij u in de buurt